torsdag 15. november 2012

The new kid on the old block.

I dag, og litt i det siste har jeg fått kjent på den såklate ''hjemlengsel følelsen''...Har begynnt på basketball noe som har gjort at jeg ikke har like mye tid til å snakke med dere hjemme, det har vært veldig uvandt. Det jeg savner mest er vel egentlig de gode klemmene fra mamma og pappa, noen som sier ''natta, veldig glad i deg og sov godt''. Var jo veldig forbredt på dette, det er jule/bursdags tider noe som vil si at familien vanligvis samles og feirer, og jeg visste vel egentlig at jeg kom til å savne spessiellt dette.
Sånn sett savner jeg ikke Norge, men de små tingene som skjedde i hverdagen.

Men, ikke misforstå, jeg vil ikke hjem. Jeg har det utrolig bra her, jeg har fått opplevd så mye som jeg ellers ikke ville ha fått opplevd, jeg har møtt noen utrolig herlige mennesker, jeg har blitt mer selvstendig og sterkere, og jeg trives veldig godt her! Hjemlengselen er vell bare et tegn på at jeg har det utrolig bra hjemme i Norge og at jeg er veldig glad i dere! Jeg setter utrolig stor pris på at dere, mamma og pappa lot meg reise, jeg angrer i alle fall ikke ett sekund :).

MEN, til din skuffelse pappa, så er jeg fortsatt vimsete, some things just never change! ♥ 

 Så siden jeg idag var alene hjemme tok jeg meg tid til å skrive julekort til dere hjemme, har også noen pakker som skal sendes, så håper alt er framma i tide til jul!Ble også veldig glad når jeg fikk dette i posten, tusen takk tante! Henger fint på veggen.
Printa ut bilder på walmart, 60kr for 100 bilder!Dere hjemme har ingen grunn til å bekymre dere for meg, jeg klarer meg veldig fint og hjemlengsel er vell en del av det å være utvekslingsstudent, og det kunne vært værre, det er ikke sånn at jeg griner meg selv til sengs. Vet ikke hvordan det skal forklares, savner dere bare litt ekstra...

Håper dere har det kjempe fint hjemme i lille Norge!

4 kommentarer:

 1. Awi! Du aner ikke hvor glad jeg ble når jeg så bildene du har av oss to! Du er best sis! Loveu <3

  SvarSlett
 2. Dette var et koselig innlegg Silje :) Skjønner at du savner venner og familien men på en litt sånn god måte. Vi savner deg vi også...Koselig at du likte gaven og bildene. Klem fra tante Maya

  SvarSlett
 3. aww, de var nydelige <3 STOOR KLEM FRA CAMILLA <3 Savner deg iherdig mye!

  SvarSlett
 4. Hei, veldig mye jeg ville skrue her men sier det heller når vi snakkes på Skype senere i kveld :)
  Stor klem fra pappa :)

  SvarSlett