torsdag 16. august 2012

Livet i USA!

Jeg er verdens værste blogger!

Anyway, tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan jeg har det her i USA og hva jeg har gjort til nå.

Den 13 august var første dagen min her i Illinois, jeg møtte vfamilien på en flyplass ca 40 min unna. Var helt utrolig trøtt denne dagen, haddde kanskje sovet 2 timer på langt over 1 døgn! Men jeg ble med vsøs og vbror og shoppet litt ting til skolen o.l. Det er jo dresscodes her, så jeg kan ikke bruke tank tops og ''korte'' shortser, det heller ikke lov til å ha med sekk inn i timen?!

Den 14 august var jeg med vsøs, kjæresten hennes og en kamerat av han på et ''Fair/Demo''. Det var ganske gøy, men skjønnte egentlig ikke helt poenget? Altså det er 4 biler som kjører i hverandre helt til det kun er en igjen som ''fungerer''. Etter dette tro vi på Mc Donalds også kjørte vi litt rundt forbi for å så dra på walmart(veldig amerikansk). De blir også like sjokka når jeg sier vi ikke har walmart i Norge!.
Sånn ser et Car Demolition ut, det vi var på var en del mindre!Smakte også på FUNNEL CAKE! Utrolig godt, men mektig! Det er altså pannekake deig, med melis på toppen(?).
15.aug; Det egentlig ikke så mye, det er veldig lite å gjøre før skolen begynner, men meg, vbror og vsøs tok oss en liten sykkel tur rundt i Savanna og ned til Mississipi river, det er utrolig fint her!
HAHAHA,  har helt klart de beina fra pappa! xD uff, i alle meg og vsøs, Tre!


I dag, eller i går(?) i alle fall, den 16 så skypet jeg med Camilla, utrolig godt å høre stemmen til noen hjemmfra! Jeg savner alle sammen kjempe mye, men det er ikke sånn at jeg lengter hjem, savner dere på en god måte(?)....Jeg suger til å forklare. Anyway, jeg ble med vsøs til tannlegen og etterpå dro vi å kjøpte is...Jeg bestillte small vaniljeis med cookie dough biter i, og fikk en HEL KOPP med is, only in America.

Håper dere som har mast om at jeg skal blogge er førnøyde nå, haha, neida! Og sorry for lange innlegg med null bilder som jeg har tatt, må virkelig skjerpe meg!

Adiooos!3 kommentarer:

 1. hahaha, liker den amerikanske kulturen altså <3 var veldig fintå høre din stemme og! ha masse fun videre! glad i deg , klem <3

  SvarSlett
 2. Haha wii du blogga :) Vet ikke om den siste setninga var retta til meg, men jeg følte meg litt truffet.. ehehhe <3 kos deg ! :)

  SvarSlett
 3. Håvard (papasan)21. august 2012 kl. 14:41

  Fineste beina du har arvet av pappaen din ja:)

  SvarSlett