fredag 22. februar 2013

Godt å være tilbake!

Det er utrolig herlig å være tilbake her i USA. Jeg var nervøs for ingenting, og alt var mye lettere en det jeg trodde det kom til å bli. 

Jeg har det så bra her med familien og ikke minst de fantastiske vennene jeg har fått her nede. Tanken på at jeg om 3månder skal reise hjem igjen til Norge, og denne gang for godt er utrolig bittert. Jeg har på en måte fått ett helt nytt liv her nede, og det kommer til å bli utrolig vanskelig å plutselig skulle forlate det.

Siden jeg kom hit har jeg vært på shopping og balnt annet kjøpt PROM DRESS, eller ball kjole som dere sier der hjemme i Norge, jeg har gjort lekser, jeg har møtt mine herlige venner igjen, jeg har blitt feitere, jeg har spist, kost meg på skolen(faktisk), sett på folk bli hypnotisert(hysterisk morsomt), spist freia påske egg, vært på basketball kamp, også gjort enda litt mer lekser.


Ballkjole! Dette er alt dere får se før selveste PROM!

Saaam!
Kjøpte ny lue! 
Nye Converese! Halv pris i forhold til Norge.


Basketball kamp, bestevennina!
School Spirit! Bestevenner!
Enda mer school spirit!
hahahah, nei jeg er ikke rasist!
haha, 3rd hour! Vi er 6 stk i hele klasse, digger de her to!

Taco Bell!
De ble hypnotisert!
Nå må jeg nesten løpe, skal gå sammen med ei venninne, vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Ahhhh Silje, det er ei her hjemme som har falt pladask for kjolen din, gjett hvem??? Så fin den er. Veldig koselig å lese at du har det bra, du er heldig som opplever alt dette. Stor klem fra Eva og Ida Synnøve :)

    SvarSlett
  2. Og forresten var lua utrolig kul :)))
    Klem Eva

    SvarSlett