onsdag 4. juli 2012

MIN VERTSFAMILIE!

Da er det endelig 100% bekrefta, fikk familien i Savanna, Illinois!!!

Familien består av 2 sønner(Logan og Ethan), 1 datter(Trelawney), vmor(kari),  vfar(dave) og to søte hunder, Katie og Benji. De virker som en herlig familie, og dattera er kun 8 dager yngre enn meg, hihi. De har curfew på 10 i ukedager og 12 i helger, noe jeg syntes er helt ok!.

Savanna er en liten by i Illinois på ca 3000 innbyggere, rett ved Mississippi River. Nærmeste storby er Rockford og ligger 2 timer unna, og Chicago kun 3 timer unna! Jeg syntes byen virker koselig, stalket den litt på google maps og de har både Taco Bell, KFC og Subway(lets get fat). 
Skolen er i alle fall liten, kun 430 elever, men det kan jo være både positivt og Negativt. Jeg skal gå på West Carroll High School, den ligger 4km unna der jeg skal bo. Kommer til å gå på samme skole som dattera, så jeg blir mest sansyelig Senior(yes). Faren jobber også på skolen som rådgiver, så det gjør det nok litt lettere med tanke på fag og try-outs.
KONGE KVALITET DA! Skolen iaf.


Huset er kjempe koselig, typisk Amerikansk egentlig! De har 3 etasjer, Main flor, top flor og basement. Jeg får mitt eget rom med seng(ofc), klesskap med heldekkende speil, 5 skoffers kommode, pult, 2hyller og gule vegger(kult). Skal helt klart henge opp bilder og gjøre det mer personelig når jeg kommer dit!

De skal også ut å reise i April og besøke vertsbror i Northeast, gleder meg til det! :)
Vet ikke om jeg får lov å legge ut bilder, men skal gjøre det asap.

Gru-gleder meg! :)

1 kommentar: