mandag 21. januar 2013

New Years Eve; The American Way!

Dette innlegget kommer en smule senre enn planlagt, jeg ble nemmelig syk forrgje uke pluss jeg hadde 8 finals, så det var ikke så mye tid til overs. Jeg har også bare ikke orka å blogge, men skal prøve å skjerpe meg nå!

I alle fall, nyttårsaften her i USA var en del anderledes enn i Norge. Her er det null raketter, folk pynter seg ikke slik som vi gjør, null pinnekjøtt og man er inne. Rett før klokka slo 12 samla vi oss rundt TV'en for å se på ''the ball drop'' live fra New York! Men jeg koste meg masse og hadde det veldig koselig!

Dagen etter nyttårsaften kjørte aaron meg hjem og etter det dro jeg til en plass som heter Chestnut med folk fra skolen, fikk endelig stått på brett! I tillegg fikk jeg gratis sesongpass fordi jeg utvekslingsstudent!Sånn de sier navnet mitt her nede, SilG...haha, joda.whoop whoop! Sparte en del penger der ja!
Hadde en veldig fin kveld, men det er ikke det samme uten fyrverkeri og pinnekjøtt altså. Var også veldig gøy å stå på brett igjen, selvom jeg ble syk uka etter.

1 kommentar:

 1. hei igjen, så koselig å se bilder igjen:)
  en annerledes nyttårsaften men det ser ut som du koste deg likevel sammen med venner.
  Vi skulle jo sendt deg noen stjernerap til jul så du hadde hatt noe "fyrverkeri"
  Savner noen bilder av deg på brett Silje, kommer det snart?
  klem fra pappa som savner deg masse her hjemme...

  SvarSlett